Søndag d. 7. april 2019, kl. 16:00

Ølby Kirke byder på en stemningsfuld forårskoncert, hvor man kan stifte nærmere bekendtskab med det klassiske valdhorn - et instrument, der med sin flotte klang er kendt for både smukke lyriske passager og jagt-lignende effekter. Hornet har sin faste plads i symfoniorkestre og blæse-ensembler men høres sjældent solo.

Mange vil kunne huske de to hornister, Carsten Smith-Nielsen og Páll Sólstein, der medvirkede ved koncerten i Ølby Kirke i november, hvor de optrådte i Faurés Requiem. Til daglig spiller Carsten Smith-Nielsen i Den Kongelige Livgardes Musikkorps og Páll Sólstein i Det Kongelige Kapel ved Operaen.

Ved denne koncert kan man høre Vivaldis koncert for to horn og klaver, en sats fra Mozarts hornkoncert i Es-dur, spændende nyere stykker af Arvo Pärt og N. V. Bentzon samt arrangementer af kendte melodier som Bachs Air fra orkestersuite i D-dur, Francks Panis angelicus, Griegs Morgenstemning og endelig filmmusik af John Williams.

Solisterne akkompagneres af kirkens organist Roger Munck-Fairwood. Der er gratis adgang og gave til Ølby Kirkes sociale arbejde modtages med tak.

Carsten Smith-Nielsen og Palle Solstein
Ølbycenter 79, 4600 Køge, Danmark