• Begivenheden har allerede fundet sted.
Fredag d. 26. april 2019, kl. 17:00

Send forældrene i byen og tag dit barnebarn (ca. 3-8 år) i hånden til gudstjeneste i Højelse kirke. Vi skal hygge os, for det er bedsteforældre og børnebørn rigtig gode til, men vi skal også være detektiver, når vi kommer rundt i kirkerummet og skal finde ledetråde, så vi kan opklare mysteriet og den mystiske historie.

Efter strabadserne går vi ned i Margrethegården og spiser aftensmad sammen, inden turen går hjem – måske til Disneysjov og mere hygge. Tilmelding til spisning skal ske til kirke-og kulturmedarbejder Louise Rasmussen på mail: louisekeiniche@gmail.com senest onsdag den 24. april.

Hvis man ikke har nogen bedsteforældre eller bedsteforældrene ikke har mulighed for at komme, kan man tage sin moster, faster, farbror, morbror, fadder, mor, far eller lign. med.

Louise Rasmussen
Højelse Kirke